#Atomicchat: Umxholo owenziwe ngumsebenzisi

Iidipozithi iifoto 7636349 s

Ukuba u landela kwi-Twitter, Sibe neseshoni yengxoxo emnandi nabantu kwiAtomic Reach bethetha ngomxholo oveliswe ngumsebenzisi (UGC). Nazi izinto eziphambili kunye nokususa okuphambili Ingxoxo ye #AtomicChat ye-Twitter, iindwendwe qho ngoMvulo ebusuku nge-9pm EST / 8pm CST / 6pm PST. Landela @Atomic_Fikelela Lonke uhlaziyo lwakho lomxholo wentengiso!

Mfutshane umxholo owenziwe ngumsebenzisi, I-UGC ligama elisetyenziselwa ukuchaza naluphi na uhlobo lomxholo njengevidiyo, iibhloko, iifom zengxoxo, imifanekiso yedijithali, iifayile zeaudiyo, kunye nezinye iindlela zosasazo ezenziwa ngabasebenzisi okanye abasebenzisi bokugqibela benkqubo ye-intanethi okanye inkonzo kwaye ifumaneka esidlangalaleni kwabanye abathengi kunye nabasebenzisi bokugqibela. Umxholo owenziwe ngumsebenzisi ukwabizwa ngokuba yimithombo yeendaba eyenziwe ngabathengi (CGM). IWebopedia

Enkosi Ku Ukufikelela kwiatom elinye ithuba elihle!

Umxholo we-AtomicChat-User-Generated-Content

Ingaba ucinga ntoni?

Le sayithi isebenzisa i-Akismet ukunciphisa ugaxekile. Funda indlela idatha yakho yokubhaliweyo isetyenziswe ngayo.